ЗА НАМАЛЕНО ЗРЕНИЕ
Размер на шрифта
Текстова версия на сайта

11 март 2024

ЕРМ Запад спечели награда за безопасни условия на труд

Електроразпределителни мрежи Запад ЕАД беше отличена по време на "Годишните национални награди по безопасност и здраве при работа". Компанията зае второ място в категорията „Предприятие, инвестирало най-много средства в подобряване на здравословни и безопасни условия на труд“.

„Удовлетворени сме, че нашите усилия и направените инвестиции в подобряване на условията на труд бяха забелязани. В ЕРМ Запад поставяме безопасността на първо място“, каза Крум Гледжарски, ръководител „Управление на качеството“ в ЕРМ Запад ЕАД.

Конкурсът беше организиран за 14-та поредна година от най-голямата неправителствена организация в областта на трудовата безопасност – фондация „Център за безопасност и здраве при работа“. Той е подкрепен от Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“. Церемонията за връчване на отличията се проведе на 29 февруари в София.

ЕРМ Запад EАД е най-голямата електроразпределителна компания в България. Дружеството, което има 2600 служители, поддържа и развива 58 000 км мрежа на територия от 40 000 кв. км и обслужва над 2 100 000 клиенти.

Крум Гледжарски, ръководител „Управление на качеството“ в ЕРМ Запад, получи наградата по време на "Годишните национални награди по безопасност и здраве при работа"