ЗА НАМАЛЕНО ЗРЕНИЕ
Размер на шрифта
Текстова версия на сайта

27 март 2024

Електрохолд открива Стажантска програма 2024

Електрохолд открива Стажантска програма 2024. Желаещите да започнат своя стаж в групата могат да подават документи до 31.05.2024 г.

Стажът в Електрохолд е платен и е с гъвкава продължителност. Той е предназначен за ученици и студенти 2-ри, 3-ти или 4-ти курс, редовна или задочна форма на обучение, които имат мотивация за работа и желание за развитие. 

Стажът предлага възможност за придобиване на професионален опит в голяма компания. Осигурява се работа с опитен ментор и с екип от професионалисти. Дружествата от групата Електрохолд предлагат гъвкаво работно време, кариерно консултиране и участие в многобройни доброволчески и екипни инициативи.

„Ще се радваме да бъдем добрият пример и да дадем възможност за старт в кариерата на младите хора. Успешните примери, които имаме от предходните издания, сочат, че това е един от най-успешните модели за сближаване на бизнес и образованието, а за младите ни колеги предлага перспектива за успешно развитие“, каза Евгения Накова, директор Човешки ресурси в Електрохолд България.

Желаещите да стартират своята кариера в най-голямото електроразпределително дружество в България – ЕРМ Запад, имат възможност да избират между стаж в следните структури:

Електрохолд търси стажанти за следните дирекции:

Кандидатури в свободен текст и с посочени конкретни дирекции се приемат на имейл careers@electrohold.bg
 


Стажантската програма на Електрохолд е създадена преди 16 години. Досега през нея са преминали над 1000 участници, а повече от 200 са намерили професионалната си реализация в дружествата на Електрохолд в България. Някои вече заемат ръководни позиции.