ЗА НАМАЛЕНО ЗРЕНИЕ
Размер на шрифта
Текстова версия на сайта

31 януари 2023

Електрохолд информира клиентите за работното време на търговските центрове в София

От 1 февруари Електрохолд България актуализира работното време на търговските си центрове в София. Шестте офиса ще работят с клиенти всеки делничен ден от 08:30 до 17:00 часа.

В столицата дружеството разполага с шест ребрандирани търговски центъра - на бул. Сливница 213, пл. Позитано 2, ул. Адам Мицкевич 2А, ул. Гинци 32, ул. Лъчезар Станчев 5 и ул. Тодор Каблешков 6. В тях се предлага пълната гама услуги на Електрохолд Продажби и Електроразпределителни мрежи Запад, като сключване на договори за продажба на електрическа енергия, присъединяване на нови клиенти, обслужване на клиенти на свободен пазар, абонамент за електронна фактура и други.

Търговските центрове на Електрохолд България в София са оборудвани със съвременна система за повиквания, която позволява бързо и качествено обслужване и осигуряване на персонално отношение на всеки клиент.

Клиентите могат да се възползват и от удобството на електронните услуги на дружествата в групата на Електрохолд, като посетят търговски център или ги заявят онлайн на www.еlectrohold.bg.